ΠΟΕ ΕΟΠΥΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ

efimerida eopyy2

ΠΣΕΥ-ΕΟΠΥΥ

Διαβούλευση για το μέλλον του Συλλόγου μας

Η άποψή σας είναι απαραίτητη διότι στην Καταστατική Γενική Συνέλευση δεν υπήρχε απαρτία, οπότε δεν έγινε η τροποποίηση του Καταστατικού μας.

Υπάρχουν τρεις προτάσεις από το ΔΣ:

1. Δημιουργία νέου Συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος Εργαζομένων στην ΠΦΥ Αττικής»
2. Προσχώρηση στο σωματείο εργαζομένων 1ης και 2ης ΥΠΕ (Διοικητικών)
3. Συνένωση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ (ΠΣΥΥ)

Σχολιάστε παρακάτω ή στείλτε mail με τις απόψεις σας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέσα σε 10 ημέρες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Πέρυσι τέτοια εποχή ξεκινούσαν οι κινητοποιήσεις για να αποτραπεί η διάλυση των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ. Τον περασμένο Μάρτιο η Κυβέρνηση έκλεισε και τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ με ρεσιτάλ υποκρισίας του τότε Υπουργού Υγείας κ.Άδωνι Γεωργιάδη και ορκιζόταν ότι σε ένα μήνα θα ξανανοίξουν και μάλιστα αναβαθμισμένα. Ποιό το αποτέλεσμα; Όλα τα ιατρεία και εργαστήρια του ΠΕΔΥ υπολειτουργούν 7 μήνες τώρα χωρίς σημάδια βελτίωσης. Πλήρως απαξιωμένα εργαστήρια και ιατρεία όπως τα ξέραμε, δεν υπάρχουν πια. Πέθαναν.

Περισσότερα...

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΔΥ

Με τον Νόμο σύστασης του ΠΕΔΥ, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια περίθαλψη, εντάχθηκαν και λειτουργούν σήμερα κάτω από την σκέπη του ΕΣΥ. Με αυτόν τον τρόπο οι παροχές  όλων των ταμείων που ενοποιήθηκαν στον ΕΟΠΥΥ κατά το παρελθόν, με όλη την υλικοτεχνική υποδομή και το ανθρώπινο δυναμικό που τις εξασφάλιζε  πέρασαν στην αρμοδιότητα των Υγειονομικών Περιφερειών, που καλούνται τώρα πιο επιτακτικά από ποτέ να τις αξιοποιήσουν και να τις αναπτύξουν.

Περισσότερα...

Διεύθυνση :   ΑΜΕΡΙΚΗΣ 9
(7ος Όροφος) - 10672 ΑΘΗΝΑ
Τηλ :  210 3642927, 210 3642462, 210 3642675  
Fax :   210 3642249
mail :   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.